Končal se je projekt Proučevanje biotske pestrosti Kraškega roba kot podlaga za varstvo in prepoznavanje potencialov za trajnostni turizem

July 23, 2019

V sodelovanju z UP FAMNIT smo uspešno izvedli še en projekt Proučevanje biotske pestrosti Kraškega roba kot podlaga za varstvo in prepoznavanje potencialov za trajnostni turizem. Na projektu je sodelovalo 10 študentov iz 2  različnih fakultet (UP FAMNIT, UP FTŠ), 2 pedagoška mentorja iz UP FAMNIT ( Peter Glasnović in Jure Jugovic), en delovni mentor Domen Stanič - iz društva BIODIVA ter 3 prostovoljci.

V sodelovanju z UP FAMNIT smo uspešno izvedli projekt Obogatitev programa Šola v naravi v Mladinskem zdravilišču in letovišču Rdečega Križa Slovenije na Debelem Rtiču (MZL RKS) z veččutnimi delavnicami, na katerih je sodelovalo 10 študentov iz naravoslovnih in pedagoških študijskih smeri s treh fakultet (UP FAMNIT, UP PEF in UL BF) pod mentorstvom izr. prof. Bojana Lazarja in izr. prof. Dunje Bandelj ter strokovne sodelavke Damijane Rašl, mag. varstva narave, pri koordinaciji aktivnosti pa je pomagal tudi asist. Matic Jančič.

Prijave na Biocamp007

May 30, 2018

Z velikim veseljem vas vabimo na letošnji že kar težko pričakovani raziskovalni tabor BioCamp 007, ki se bo letos odvijal v osrčju Kočevskega Roga.

 

Tako boste lahko z nami od 7.7.2018 do 13.7.2018 raziskovali skrite zaklade narave.

 

Letos lahko izbirate med naslednjimi raziskovalnimi skupinami:
- Botanika (Peter Glasnovič)

- Herpetologija (Leon L. Zamuda)

- Odonatologija (Maja Hostnik)

- Lepidopterologija (Kaja Vukotić)

- Ornitlogija (Aleksander Kozina)

- Arahnologija (Nina Šramelj)

- Speleobiologija (Jure Jugovic)

 

Nastanjeni bomo  v Skavtskem okoljskem centru, ki se nahaja sredi neokrnjene narave mogočnih Roških gozdov, na mestu kjer je nekoč stala žaga Rog. Število ležišč je omejeno, je pa na razpolago taborniški prostor, kjer imamo dovoljenje, da si lahko postavimo šotore.


 

Za nepozabni 7 dnevni raziskovalni tabor, pride akontacija 60€ (65€ za nečlane).

 

Prijave se odprejo že danes 22.5.2018. Če se želite prijaviti izpolnite priložen prijavni obrazec in ga pošljite na mail  drustvo.biodiva@gmail.com. Prijave zbiramo do 31.5.2018, plačilo pa je možno do 15.6.2018.

 

Se vidimo kmalu!
Lep pozdrav,

Društvo BIODIVA

Please reload

© 2019 Društvo varstvenih biologov - BIODIVA

 

Naslov:                                                                 

Društvo varstvenih biologov - BIODIVA

Kettejeva ulica 1

6000 Koper

Davčna številka:

 

50672274

Transakcijski račun:

SI56 0510 0801 4848 558

Elektronski naslov:

drustvo.biodiva@gmail.com

 

Podporniki v študijskem letu 2018/2019

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now